top of page
Vloerveer
Pivoterend
Hydraulisch 

Een deur met een vloerveer is oersterk dankzij de pomp die in de grond bevestigd is. De deur sluit vanzelf en heeft openstaand een rustpunt op 90°. Dit type glazen deur is perfect voor nieuwbouw en regelmatig gebruik. 

​Een variant is het hydraulisch hoekscharnier die nagenoeg dezelfde functies en voordelen dan de vloerveer heeft. 

Grote en brede deuropeningen lenen er zicht toe om met een pivoterend verlegd draaipunt te werken. Dit oogt heel elegant en modern. 

SCHUIFDEUR
schuifdeur
soft-close

Schuifsystemen zijn ideaal voor grote deuropeningen of wanneer er geen plaats is voor een draaideur. Wij hebben verschillende schuifsystemen in ons gamma. Een schuifdeur kan zowel over een muur als over een vaste glazen wand geschoven worden. Er zijn ook verschillende montagemogelijkheden zoals plafond, muur of ingewerkt. Het soft-close systeem zorgt ervoor dat de deur afgeremd word bij het openen en sluiten.

SCHARNIEREN
Scharnieren

Wanneer u een bestaande deur wilt vervangen door een glazen deur en er nog een houten of aluminium omkadering aanwezig is, kunnen scharnieren een oplossing bieden. Er zijn verschillende scharnieren mogelijk (enkeldraaiend, dubbeldraaiend, hydraulisch,...) 

bottom of page